Turn Me on Blog !
Assalamualaikum future husbandku :)
Friday, April 13, 2012 | 5:57 AM | 14 Sunshine(s)
14comment(s)
Assalamualaikum encik future husband J
                Tujuan saya tulis surat ni utk encik future bknlah utk meng’list’kan apa2 ciri yg mesti encik future ada. Tapi hanyalah utk share apa yg saya rasa dan ssah utk saya ungkapkan ’kot’ .  Saya sendiri pon tak pasti sama ada  encik future dah mncul atau belum dalam hidup saya tp tu tak pnting pon sbb mana pon saya pi, dah confirm2 encik future milik saya .HAHA. dah tulis kat luh mahfuzkann.

Encik future,
                Saya jeles sbenarnya kalau skarang encik future ada girlfriend. Mana bolehhhh, saya pon single ! so tolong single eh ? kawan tak pa.hehehh:P bukan apa sgt pon, tp takut encik future ter’over’ sudaa dgn buah hati tu . nakal betol !emm=,= tamau.tamau, sentap mak nakkkk. Aaron aziz ajak saya couple pon saya reject tau tak ?*okebai.ni tipu. Tapi saya tak salahkan encik future la, jiwa remaja kan, mmg ada perasaan nak menyayangi ngn disayangi .Macam tu la saya pon, tipu la kalau kata tak pernah nak sweetsweet nih. Tapi cool la, semua tu kita yang kawal kan ? rileks suda . *cakap mmg senang kan.

Encik future,
                Pandai masak tak ? ekceli saya tak pndai masak . tp dun worry be happy,saya boleh ja blajar semua tu. Tapi kalau encik future pndai masak kira bonus la utk saya kan , kawen dgn chef wan(!)#okeyykidding. I am not the best but  I’ll try my best to be the best !  tacink tak ? haha.Kelebihan tu bonus. Kekurangan terima seadanya la kan ? mana ada yang perfect.*ayat cover ja nihhhh<3 kekurangan saya tu encik future la penuhkan dgn kelebihan yg encik future ada .hmm
Last but not least encik future,
                Saya bkn nak demand, saya nak encik future blajar dari sekarang menghargai apa yang ada depan mata tuh, jgn dok tunggu yang tak nampak ja . Saya tak mengharap lebih pon, cukup la yang boleh jadi pemimpin n imam saya .  okebai.Assalamualaikum.take care tau .Jatuh bgn sendiri,jgn nak manja .:)

                                                                                                                                                                         yang ikhlas menunggu,
                                                                                                                                                                              bakal isterimu :)

                                                                                                                                  

Older Post | Newer Post