Turn Me on Blog !
masanya telah pooon tiba !
Thursday, May 19, 2011 | 10:40 AM | 16 Sunshine(s)
16comment(s)
assalamualaikum .
hai,salam 1 malaysia . anim tengah mghitung hari ne actually .pejam celik pejam celik , arini dah ari jumaat , esok sabtu . ya sabtu ! esok la anim kena daftar masuk UiTM Arau :)
dunia baru pon bmula kat situ . takod takod . doakan kejayaan anim kat situ . thanks , 
pastu, pastu,pastu .. haa kena dok dok ostel . mna pnah whooi ! pestym la ne nk menetapp . lama jugak kod an . ini jugak bermakna tiada lagi cerita2 indon , drama melayu suma tu . ohno la weh  .tak tgk crita indon nk maki sapa lepas ne ? slama ne dok lepas geram maki cita2 tak logik tu j . tu pon pulon tgk :D HAHA .sokaysokay . small matter . c(:
dulu masa awai2 bulan nuu mmg xcted j nak smbung ngaji , ne dah nk dekat ne , ati pon rasa berat , otak lama blajaq, biasa lah ! dok isi cita novel  ja selama jadi pnganggur terhormat ne . ok la kan , lepas ne kita polishhh sama dia . grrr
esok nak pi, hari ne baru kalod nak buad sama , selama ne dok kat kayangan lagi , cool lah . ini la masanya tergedik2 last minute ntuk suma tu . nebes la jugak nak mula idop baru ne pon . mana dak nya,, nak jumpa ngn amai owg lagi kod , bukan di sekolah lagi , macam2 owg nak jumpa . 
lepas sowang kawan, sowang kawan p , lepas ne besprenkuh tcinta plak yg sowg ne nk p blajaq jaouh nun di terengganu sana , jauh kan dea ?  itu la my sista Siti Nadia .  all da best kat uniSZA yap ! 
all da best gak kat kaka manal wa my lobely Syafatin :)
akhir kata , ntuk sahabat2 kat blog ne , yg akan smbung stdy, tgh study , habis study dah tuu ..
gud luck kat hampa  jugak . rezeki ada dimana2 . :

HELO UiTM !

adios . all da best . again n again . xoxo
salam 1 malaysia <3 <3 <3


Older Post | Newer Post